Oproti klasickým řízkm se příprava masa trošku liší. Maso nenaklepáváme a pouze nakrájíme na kousky (stejně jako jsou v KFC stripsy). Ty trošku osolíme a prozatím odložíme stranou.
Na suchou pánev vsypeme strouhanku a necháme ji, za stálého míchání, hezky zrůžověť. Opraženou strohanku dáme do hlubokého talíře, necháme vychladnout a nastroháme do ní kousek parmazánu.
V hmoždíři rozdrtíme všechno koření a vyspeme do směsi strouhanky a parmazánu. Promícháme a připravíme si ještě misku s vejci a mlékem, které poctivě rozmícháme s trouchou soli.
Přichystané kousky masa pak obalujeme jeden po druhém, nejdříve ve směsi se strouhankou, pak ve vejci a následně opět ve strouhance.
Obalené kousky položíme na pečící papír a vložíme do předehřáté trouby. Ideálně pečme s horkým vzduchem do zrůžovění. V tomto množství bude pečení, při 180°C, trvat přibližně půl hodinky.