Co potřebujeme?
- krůtí maso (na jednu osobu cca 150 gramů)
- kompotované broskve
- čedar (cca 2 plátky na jednodho)
- sůl
- pepř
- olej
Jak na to?
Krůtí maso nakrájíme na podobně velké plátky. Lehce osolíme, opepříme. Rozpálíme pánvičku s trochou oleje. Stačí opravdu jen málo, krůtí maso má vynikající chuť a my ji rozhodně nechceme přebít chutí smaženého.
Jakmile je pánvička rozpálená, krůtí maso na ní necháme zatáhnout ze všech stran. Poté ho uložíme do pekáčku, na něj položíme broskev nakrájenou na měsíčky a navrch plátek čedaru. Takto připravené dáme zapéct do trouby předehřáté na 200 stupňů.
Přibližně po půl hodině je hotovo. Stačí si tento rychlý oběd vychutnat. Dobrou chuť!