Co budeme potřebovat?
- 2 žampiony portobello
- 1 kuřecí prsa
- 1 plátek sýra
- olivový olej
- cibule
- salát
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- avokádový dip
Jak na to?
Nejprve si očistíme žampiony. Vyřízněte nožičku a z klobouků stáhněte vrchní vrstvu. Každý z nich posolíme, opepříme, okmínujeme a pokapeme olivovým olejem. Žampiony vložíme na gril, nebo do trouby a hezky z obou stran ogrilujeme. Záleží úplně na vaší chuti, jak moc máte rádi míru opečení.
Mezitím než se kloboučky ogrilují přidáme na gril kuřecí maso, které opět ochutíme a těsně před koncem položíme plátkem sýra. Necháme roztéct a nyní už je čas připravit klasický hamburger. Dolů dáme jeden portobello, na něj položíme sálat, kuřecí maso, cibuli, salát a avokádový dip. Přiklopíme druhým hřibem a můžeme podávat.
Ani troška mouky a dietní večeře je hotová.